Απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις

Πως θα σε βοηθήσουμε να αυξήσεις τους instagram followers σου

Αρχικά αναλύουμε και εντοπίζουμε το κοινό σου. Στη συνέχεια θα σε προβάλουμε σε άτομα που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρονται. Το αποτέλεσμα είναι να μάθουν για εσένα και αν όντως ενδιαφέρονται θα σε ακολουθήσουν. Το σύστημά μας είναι ιδιαίτερα εξελιγμένο και περιλαμβάνει συνδυασμό ειδικού δικού μας λογισμικού το οποίο εντοπίζει και αναλύει με ειδικό πιθανοτικό αλγόριθμο πιθανούς στοχευμένους ακόλουθους αλλά και χειροκίνητες ενέργειες ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη ασφάλεια και απόδοση.
Δεν αναγκάζουμε κάποιον/α να σε ακολουθήσει, εμείς απλά δείχνουμε ενδιαφέρον και θα πρέπει να υπάρξει το ανάλογο από την άλλη πλευρά. Για να σου δώσουμε όμως μια ιδέα, έχουμε πελάτες που κερδίζουν 200 instagram followers μηνιαία αλλά και πελάτες που κερδίζουν πάνω απο 800ς ακόλουθους το μήνα.
Οι ακόλουθοι που θα αποκτήσεις με εμάς είναι πέρα για πέρα αληθινοί και δεν υπάρχει περίπτωση να σου τους σβήσει το instagram.
Όχι η συνδρομή σου δε θα ανανεωθεί αυτόματα. Πριν τη λήξη της συνδρομής σου θα σε ειδοποιήσουμε και αν επιθυμείς θα την ανανεώσεις. Θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να είχαμε αυτόματες ανανεώσεις και θα ήτανε μεγάλη ευκολία για εμάς, όμως δεν αποσκοπούμε στο εύκολο κέρδος σε βάρος του πελάτη. Το αντίθετο μάλιστα θέλουμε να είμαστε περήφανοι για αυτά που καταφέρνουμε και αν ο πελάτης είναι ευχαριστημένος να μένει μαζί μας.
Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι το μικρό κόστος σε σχέση με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Με εμάς θα κερδίζεις αληθινούς και στοχευμένους instagram followers στο 1/10 της τιμής από ό,τι θα έκανες με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Φυσικά! Μπορείς άφοβα να κάνεις ό,τι έκανες και πριν, να δεις ιστορίες, να απαντάς σε μηνύματα, σχόλια και να ανεβάζεις περιεχόμενο. Όμως ο αριθμός των like, follow και unfollow που μπορείς να κάνεις θα είναι μειωμένος.
Θα πρέπει να διαλέξεις κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα αύξησης instagram followers και να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τη στόχευση αλλά και τα στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού σου.
Δώσε μας περίπου 24 ώρες να στοχεύσουμε και να τακτοποιήσουμε το προφίλ σου και στη συνέχεια θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα άμεσα.
Η υπηρεσία μας είναι ασφαλής και δοκιμασμένη. Κύριο μας μέλημα είναι η συνεχής λειτουργία του λογαριασμού σου χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά, είτε τυχαία είτε μετά απο αλλαγές που κάνει το instagram και για τις οποίες δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων, μπορεί να υπάρξει κάποια καθυστέρηση για ορισμένο χρονικό διάστημα. Εάν αντιληφθούμε κάτι τέτοιο θα επικοινωνήσουμε μαζί σου και θα επεκτείνουμε χρονικά την συνεργασία μας χωρίς χρέωση και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.
Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να περάσουμε το λογαριασμό σου από μια περίοδο ωρίμανσης ώστε να μην εμφανιστεί απολύτως κανένα πρόβλημα.
Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν μπορούμε να τις αναλάβουμε. Μπορούμε όμως να σου προτείνουμε κάποιον που θα το κάνει. Μπορείς επίσης να βρεις αρκετές συμβουλές αύξησης followers στο instagram στην ιστοσελίδα μας αλλά και στο προφίλ μας στο instagram.
Έχεις ακόμη απορίες;

Σε περίπτωση που έχεις και άλλες απορίες
πολύ ευχαρίστως να απαντήσουμε στο τηλέφωνο
ή σε μήνυμα στο email ή στα social media. Μετάβαση στην επικοινωνία.

made with

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε τη χρήση τους.