1. Απόδειξη δημοφιλίας και αξιοπιστίας

Όσο περισσότεροι σε ακολουθούν τόσο πιο δημοφιλής είσαι.

Εάν επιθυμείς να γίνεις influencer ή διάσημος το απόλυτο νούμερο των αληθινών instagram followers αλλά και το engagement rate είναι ενδεικτικό της δημοφιλίας και της επιρροής που ασκείς.

προφιλ

Ως επιχείρηση ο αριθμός των followers αποτελεί επιπλέον και δείκτη αξιοπιστίας. Δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο και αποτελεσματικό τρόπο ότι ο κόσμος εμπιστεύεται την επιχείρησή σου για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει. Έχει αποδειχθεί και στατιστικά ότι επιχειρήσεις με μεγάλο αριθμό instagram followers πετυχαίνουν περισσότερες επισκέψεις στα φυσικά ή online καταστήματά τους.

επιχείρηση αύξηση followers

2. Απόκτηση κοινού για προβολή

Οι instagram followers που θα σου φέρουμε είναι αληθινοί. Αυτό σημαίνει ότι αποτελούν κοινό στο οποίο μπορείς να προβάλλεσαι ανά πάσα στιγμή.

Εάν έχεις σκοπό να γίνεις influencer η αύξηση των instagram followers που θα πετύχουμε θα έχει ως αποτέλεσμα δημοσιεύσεις με μεγαλύτερη απήχηση (views) και υψηλότερο engagement (likes, shares, saves).

girl lots of likes

Ως επιχείρηση επίσης όσους περισσότερους followers διαθέτεις τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η προβολή ανά δημοσίευση. Για παράδειγμα: Ένα προφίλ με 7000 followers στο instagram πετυχαίνει από 2500 προβολές έως και 6000 ανά δημοσίευση.

bag photo lots of likes

3. Καλύτερη ανταπόκριση στις διαφημίσεις

Όπως αναφέραμε πιο πάνω ο αριθμός των πραγματικών instagram followers αποτελεί δείκτη αξιοπιστίας. Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό και πώς μπορεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί αποδοτικά;

marketing

Όταν το instagram σου είναι μικρό η εικόνα του δεν είναι ελκυστική και οι διαφημίσεις αποτυγχάνουν. Ένα μεγάλο instagram όμως με αρκετές χιλιάδες ακόλουθους είναι ικανό να βελτιώσει την εικόνα σου, να πείσει τον κόσμο και να καταστήσει τις διαφημίσεις αποδοτικές.

4. Αυξημένες θέσεις στις αναζητήσεις

Το instagram ανάλογα με τον αριθμό των followers που διαθέτεις, τις δημοσιεύσεις που κάνεις και την αλληλεπίδραση που πετυχαίνουν (views, likes, shares, saves) δίνει στο λογαριασμό σου κάποια βαρύτητα, ως ένα score που δείχνει κατά πόσο είσαι αυθεντία στο αντικείμενό σου, στις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιείς για την περιοχή που δραστηριοποιείσαι. Με βάση αυτό το score σε τοποθετεί σε ανάλογη θέση στην αναζήτηση του.

Η google επίσης διαβάζει αυτό το score και το λαμβάνει υπ' όψιν της για τα δικά της αποτελέσματα, ενώ δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό καθώς προέρχεται από έναν ιστότοπο μεγάλης αξίας όπως το instagram. Επομένως, ένας λογαριασμός με πολλούς followers στο instagram θα βοηθήσει την ιστοσελίδα αλλά και το σημείο της επιχείρησης στο χάρτη να ανέβουν στα αποτελέσματα της αναζήτησης google νικώντας τον ανταγωνισμό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των επισκέψεων στο φυσικό ή στο online κατάστημά σου.

seo benefits

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εστιάσεις στο ότι με εμάς θα κερδίζεις αληθινούς instagram followers κάθε μήνα σταθερά, με απόδοση που δεν έχεις ξαναδεί. Το αποτέλεσμα θα είναι ο χρόνος να λειτουργεί πλέον υπέρ σου με στρατηγική και σιγουριά.

made with

cookies image Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε τη χρήση τους.