Τι θα κερδίσω αν αυξήσω τους followers μου;

1. Απόδειξη δημοφιλίας και αξιοπιστίας

Όσο περισσότεροι σε ακολουθούν τόσο πιο δημοφιλής είσαι.

Εάν επιθυμείς να γίνεις influencer ή διάσημος το απόλυτο νούμερο των αληθινών instagram followers είναι ενδεικτικό της δημοφιλίας σου και αποτελεί τον κύριο λόγο να σε πλησιάσουν εταιρείες και να ζητήσουν προβολή.

προφιλ οφέλη αύξησης followers

Στην περίπτωση επιχείρησης ο αριθμός των followers αποτελεί και δείκτη αξιοπιστίας. Δείχνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ότι ο κόσμος εμπιστεύεται την επιχείρησή σου για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει. Έχει αποδειχθεί και στατιστικά ότι επιχειρήσεις με μεγάλο αριθμό instagram followers πετυχαίνουν περισσότερες πωλήσεις αλλά και επισκέψεις στα φυσικά ή online καταστήματά τους.

επιχείρηση οφέλη αύξησης followers

2. Απόκτηση κοινού για προβολή

Οι instagram followers που θα σου φέρουμε είναι αληθινοί. Αυτό σημαίνει ότι αποτελούν αγοραστικό κοινό στο οποίο μπορείς να προβάλλεσαι ανά πάσα στιγμή δωρεάν.

Εάν έχεις σκοπό να γίνεις influencer η αύξηση των instagram followers που θα πετύχουμε θα έχει ως αποτέλεσμα δημοσιεύσεις με μεγαλύτερη απήχηση (views, likes, shares, saves) οι οποίες θα αποτελούν λόγο να σε προσεγγίζουν εταιρείες για την προβολή τους.

likes girl οφέλη αύξησης followers

Στην περίπτωση που έχεις επιχείρηση το κέρδος είναι επίσης άμεσα αντιληπτό. Όσους περισσότερους followers διαθέτεις τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προβολή ανά δημοσίευση. Για παράδειγμα: Ένα προφίλ με 7000 followers στο instagram πετυχαίνει 1000 προβολές ανά δημοσίευση. Αν υπολογίσουμε ότι 1000 προβολές κοστίζουν 7 ευρώ κατά μέσο όρο, τότε με 30 δημοσιεύσεις το μήνα έχεις ένα κέρδος της τάξης των 210 ευρώ.

likes bag οφέλη αύξησης followers

3. Καλύτερη ανταπόκριση στις διαφημίσεις επί πληρωμή

Όπως αναφέραμε πιο πάνω ο αριθμός των πραγματικών instagram followers αποτελεί δείκτη αξιοπιστίας. Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό και πώς μπορεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί αποδοτικά;

marketing οφέλη αύξησης followers

Η διεύρυνση του κοινού προβολής μέσω χορηγούμενης διαφήμισης αποτελεί το σημείο κλειδί. Η χορηγούμενη διαφήμιση θα παροτρύνει τους στοχευμένους χρήστες να επισκεφθούν το προφίλ σου ενώ ο αριθμός followers που θα εξασφαλίζεις από εμάς θα λειτουργεί ως καταλύτης που θα τους μετατρέπει σε αγοραστές.

Η χορηγούμενη διαφήμιση, ειδικά στα πρώτα στάδια που ακόμη δε θα έχεις ικανό αριθμό followers που θα σου δίνει την δυνατότητα αυτοδιαφήμισης, είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να παραλείπεται.

4. Αυξημένες θέσεις στις αναζητήσεις

Το instagram ανάλογα με τον αριθμό των followers που διαθέτεις, τις δημοσιεύσεις που κάνεις και την αλληλεπίδραση που πετυχαίνουν (views, likes, shares, saves) δίνει στο λογαριασμό σου κάποια βαρύτητα, ως ένα score που δείχνει κατά πόσο είσαι αυθεντία στο αντικείμενό σου, στις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιείς για την περιοχή που δραστηριοποιείσαι. Με βάση αυτό το score σε τοποθετεί σε ανάλογη θέση στην αναζήτηση του.

Η google επίσης διαβάζει αυτό το score και το λαμβάνει υπ' όψιν της για τα δικά της αποτελέσματα, ενώ δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό καθώς προέρχεται από έναν ιστότοπο μεγάλης αξίας όπως το instagram. Επομένως, ένας λογαριασμός με πολλούς followers στο instagram θα βοηθήσει την ιστοσελίδα αλλά και το σημείο της επιχείρησης στο χάρτη να ανέβουν στα αποτελέσματα της αναζήτησης google νικώντας τον ανταγωνισμό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των επισκέψεων στο φυσικό ή στο online κατάστημά σου.

google search οφέλη αύξησης followers

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εστιάσεις στο ότι με εμάς θα κερδίζεις αληθινούς instagram followers κάθε μήνα σταθερά, σε τιμή που αναλογεί στο 1/10 σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και αν χρησιμοποιούσες για να το πετύχεις. Το αποτέλεσμα θα είναι ο χρόνος να λειτουργεί πλέον υπέρ σου με απώτερο μακροχρόνιο σκοπό την επίτευξη ικανού προφίλ για προβολή.

made with

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε τη χρήση τους.