Εργαλεία δημοσιεύσεων

Για να δημιουργείς υπέροχα post & stories και να προγραμματίζεις την ώρα δημοσίευσης με ευκολία και ταχύτητα

Οι δημοσιεύσεις σου στο instagram είναι ο λόγος που σε ακολουθούν. Επιβάλλεται να είναι προσεγμένες, λεπτομερείς και άψογα σχεδιασμένες. Για να το πετύχεις, θα πρέπει να περιέχουν υπέροχες εικόνες, εκλεπτυσμένες γραμματοσειρές, εικονίδια συνδυασμένα με όμορφο τρόπο χρωματικά αλλά και σχηματικά. Οι δημοσιεύσεις σου είναι επίσης ένας λόγος να σε ακολουθούν ακόμα περισσότεροι instagram followers.

Η διαδικασία δημιουργίας τους είναι δύσκολη υπόθεση και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις γραφιστικής αλλά και δημιουργίας περιεχομένου. Όμως πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα αρκετές εταιρείες έχουν δημιουργήσει εξειδικευμένα εργαλεία για τον απλό χρήστη που επιτρέπουν το σχεδιασμό δημοσιεύσεων με απίστευτη ευκολία μέσα από λίγα κλικ.

Εμείς δοκιμάσαμε όλες τις δωρεάν εφαρμογές που δημιουργούν δημοσιεύσεις αλλά και αυτές που προγραμματίζουν το χρόνο δημοσίευσης και σου προτείνουμε μόνο τις απαραίτητες.

1. Canva.com

Από υπολογιστή (chrome, firefox) και κινητές συσκευές (εφαρμογή)

canva.com screenshot

Το Canva είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας εικόνας, ειδικά σχεδιασμένο για τον αρχάριο χρήστη. Είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν ταχύτητα και ευκολία.

Είναι δωρεάν για όλους, όμως υπάρχει και η Pro έκδοση η οποία είναι επί πληρωμή. Όπως είναι φυσιολογικό η Pro έκδοση έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η δωρεάν έκδοση δεν αξίζει.

Στα πολύ θετικά του στοιχεία είναι ότι δε χρειάζεται αρκετή ώρα για να το μάθεις, μέσα στο πρώτο δίωρο κιόλας θα έχεις καταφέρει την πρώτη σου δημοσίευση. Το Canva δε θυσιάζει ποιότητα για να προσφέρει ευκολία, ενώ ακόμα και στη δωρεάν έκδοση οτιδήποτε δημιουργείς δεν σταμπάρεται από το λογότυπό τους.

Διαθέτει αρκετά έξυπνα μοτίβα, έτοιμα για επεξεργασία από τα οποία μπορείς να εμπνευστείς ακόμα και όταν δεν έχεις απολύτως καμία νέα ιδέα. Η αναζήτησή τους είναι εύκολη υπόθεση, όπως και η τροποποίησή τους.

Προσφέρει δωρεάν εικόνες και επεξεργασία εικόνας, προσθήκη κειμένου με αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη γραμματοσειρών και μια πληθώρα δωρεάν εικονιδίων, σχημάτων αλλά και stickers.

Επιπλέον μπορείς να προγραμματίσεις την ώρα αλλά και την ημέρα που θέλεις να ανεβεί η δημοσίευσή σου.

2. Later.com

later.com screenshot

Το later είναι ένα εργαλείο που προγραμματίζει το χρόνο δημοσίευσης σε πολλαπλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (instagram, facebook, twitter, pinterest, tik tok). Είναι απαραίτητο όταν θέλεις να δημοσιεύεις στην ώρα σου με απόλυτη ακρίβεια. Στη δωρεάν έκδοση μπορείς να προγραμματίσεις μέχρι και 30 δημοσιεύσεις το μήνα.

made with

cookies image Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε τη χρήση τους.