Δωρεάν φωτογραφίες

Για να δημιουργείς καθηλωτικές δημοσιεύσεις στο instagram

Οι φωτογραφίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιτυχούς δημοσίευσης στο instagram, τραβούν αμέσως την προσοχή των ακολούθων σου και μεταφέρουν το μήνυμα πολύ πιο άμεσα σε σχέση με το απλό κείμενο. Υπάρχει οπότε μια αυξανόμενη ανάγκη για καθηλωτικές και αψεγάδιαστες δωρεάν φωτογραφίες οι οποίες θα ταιριάζουν απόλυτα με τις δημοσιεύσεις σου.

Εμείς ψάξαμε αρκετές ιστοσελίδες, τις δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε αυτές που μας άρεσαν περισσότερο.

1. Pexels.com

pexels.com screenshot

Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης με μεγάλη γκάμα κατηγοριών και εύκολη αναζήτηση. Στα πολύ θετικά του είναι τα δωρεάν video που προσφέρει.

2. Unsplash.com

unsplash.com screenshot

Διαθέτει μια συλλογή με πάνω από 300.000 όμορφες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και πάνω από 50.000 χρήστες οι οποίοι συνεισφέρουν καθημερινά γύρω στις 1.000 φωτογραφίες, οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

3. Pixabay.com

pixabay.com screenshot

Το γραφικό περιβάλλον είναι πολύ φιλικό στο χρήστη όπως και η αναζήτηση. Η βιβλιοθήκη των φωτογραφιών είναι αρκετά μεγάλη και καλύπτει όλες τις ανάγκες για όμορφες φωτογραφίες.

4. Freepik.com

freepik.com screenshot

Στα πολύ δυνατά του πλεονεκτήματα βρήκαμε την τεράστια συλλογή από δωρεάν εικονίδια και παρουσιάσεις. Φυσικά επίσης διαθέτει μια αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη δωρεάν φωτογραφιών ιδανική για όλες τις περιστάσεις.

5. Stocksnap.io

stocksnap.com screenshot

Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι η οπτική κατηγοριοποίηση που προσφέρει επιπρόσθετα από την αναζήτηση. Οι φωτογραφίες του είναι εκπληκτικές, προσεγμένες και υψηλής ανάλυσης ενώ σίγουρα καλύπτουν όλα τα θέματα που μπορεί να φανταστεί κανείς.

6. Reshot.com

reshot.com screenshot

Αποτελεί ξεκάθαρα μια κοινότητα από δημιουργούς για δημιουργούς αλλά και απλούς χρήστες, διαθέτει μεγάλη συλλογή φωτογραφιών, εικονίδια και παρουσιάσεις όλων των ειδών.

made with

cookies image Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε τη χρήση τους.