Σχεδίαση Instagram Bio και Highlights icons

Μην αφήνεις το βιογραφικό σου παρατημένο.
Η πρώτη εικόνα μετράει!

Instagram bio και highlights
Full Bio
Bio & Highlights Design
Επιλογή Highlights
Σχεδίαση 5 εικονιδίων Highlights
Έλεγχος αναζήτησης
Πλήρης συμπλήρωση Βιογραφικού
Ειδικές γραμματοσειρές
Επιλογή Εικονιδίων (Bio)
Σχεδίαση σελίδας link
Σύνολο: 200 € 124€ -38%
Highlights
Highlights icons design
Επιλογή Highlights
Σχεδίαση 5 εικονιδίων Highlights
Έλεγχος αναζήτησης
Πλήρης συμπλήρωση Βιογραφικού
Ειδικές γραμματοσειρές
Επιλογή Εικονιδίων (Bio)
Σχεδίαση σελίδας link
Σύνολο: 80 € 62€ -22%

Γιατί να αλλάξω το Instagram bio μου;

Ένα καλό Instagram bio μπορεί να μοιάζει εύκολη υπόθεση, όμως στην πραγματικότητα χρειάζεται αρκετή στρατηγική και δημιουργικότητα. Σύμφωνα με έρευνες μέσα στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα που επισκέπτεται κάποιος το προφίλ σου στο Instagram πρέπει να πάρει μια ιδέα του ποιός είσαι, τι κάνεις και γιατί πρέπει να σε ακολουθήσει ή να γίνει πελάτης σου. Επομένως για εσένα που έχεις επαγγελματικό λογαριασμό ή στόχους σίγουρα θέλεις αυτή η πρώτη εντύπωση να είναι άψογη.

Τι θα κάνουμε για να βελτιώσουμε το Instagram bio σου;

Βελτιστοποίηση αναζητήσεων

Βελτιστοποίηση ονόματος και ονόματος χρήστη ώστε να βγαίνεις πιο ψηλά στις αναζητήσεις του Instagram και της Google

Πλήρης περιγραφή

Προσθήκη περιγραφής που δείχνει άμεσα και γρήγορα ποιός είσαι, με τι ασχολείσαι και σε ποιούς απευθύνεσαι

Λέξεις κλειδιά

Τοποθέτηση λέξεων κλειδιών σε καίρια σημεία για να τονίσουμε τα ουσιώδη

Γραμματοσειρές και Εικονίδια

Χρησιμοποίηση ειδικών γραμματοσειρών και εικονιδίων που συμπληρώνουν επαγγελματικά την εικόνα σου

Bio Link

Βελτιστοποίηση Link με ενδιάμεσο υποσέλιδο που περιέχει όλα τα χρήσιμα links τακτοποιημένα σε ένα σημείο

Επικοινωνία

Εισαγωγή μεθόδων επικοινωνίας (email, whatsapp, φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος)

Highlights icons

Σχεδίαση εξατομικευμένων εικονιδίων highlights που ταιριάζουν στο ύφος και τα χρώματα των δημοσιεύσεων και της ιστοσελίδας σου

Όλα έχουν σημασία όσον αφορά το Instagram bio

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό (copywriter, graphic designer) θα αναλάβει πλήρως να δημιουργήσει την απόλυτη πρώτη εμπειρία ώστε να αιχμαλωτίσεις τον επισκέπτη και να κερδίσεις ακόλουθους, θαυμαστές ή ακόμη και να πετύχεις περισσότερες πωλήσεις.

Ακόμη και το όνομα που έχεις στο Instagram αποτελεί τεράστια βελτίωση. Ο ειδικός μας στις μηχανές αναζήτησης θα βρει ποιές λέξεις κλειδιά είναι αυτές που βγαίνουν πιο ψηλά και θα τις προτείνει ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές πάντα σε συννενόηση μαζί σου. Αυτό για εσένα θα σημαίνει μεγαλύτερη στοχευμένη επισκεψιμότητα στο προφίλ σου είτε από την αναζήτηση του Instagram είτε από την αναζήτηση της Google.

Το Link στο Instagram bio παίζει σπουδαίο ρόλο

Στην περίπτωση καταστημάτων με διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων ένα ενδιάμεσο υποσέλιδο αντί του κλασσικού link που οδηγεί στην αρχική σελίδα κάνει τη διαφορά και μετατρέπει εύκολα τους επισκέπτες σε αγοραστές. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση ενός καλλιτέχνη ώστε να καταφέρει να οδηγεί τους θαυμαστές του απευθείας στη σελίδα που βρίσκεται το έργο του.

Εμείς θα δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό link που θα στέλνει τον επισκέπτη σε ένα ενδιάμεσο υποσέλιδο που θα περιέχει όλα εκείνα τα links που θεωρείς σημαντικά.

Τι είναι τα Instagram highlights;

Είναι κυκλικά εικονίδια ακριβώς κάτω από το βιογραφικό σου. Χρησιμοποιούνται κυρίως για να κατηγοριοποιήσουν ιστορίες που έχεις δημοσιεύσει στο παρελθόν και θα ήθελες να δουν μελλοντικοί επισκέπτες στο προφίλ σου.

Γιατί είναι σημαντικά τα Instagram highlights;

Τα Instagram highlights είναι χώροι αποθήκευσης εικόνων, βίντεο και πληροφοριών. Καθώς ο επισκέπτης εξερευνεί το προφίλ σου μπορεί να θελήσει να μάθει περισσότερα για εσένα και την επιχείρησή σου. Αυτό είναι το σημείο που έχεις την ευκαιρία να τον κερδίσεις στα σίγουρα.

Μπορείς να έχεις πολλά και διαφορετικά highlights, όπως για παράδειγμα ένα highlight που δείχνει ποιοί σε εμπιστεύονται και τις κριτικές που σου έχουν κάνει. Επίσης, highlights σχετικά με διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, highlights που δείχνουν το χώρο σου, τα ενδιαφέροντά σου, τα χόμπυ σου κτλ.

Είναι επομένως σημαντικό το εικονίδιο που θα βάλεις μπροστά από το κάθε highlight. Πρέπει να περιγράφει άμεσα τι αφορά η κατηγορία που έχεις προσθέσει και να προτρέπει τον επισκέπτη να το εξερευνήσει. Ο γραφίστας μας θα δημιουργήσει σε άψογη και ταιριαστή σχεδίαση όλα εκείνα τα εικονίδια που θα συμφωνήσουμε ότι σου είναι απαραίτητα.

Η πρώτη εντύπωση μετράει! Εμπιστεύσου στα χέρια των επαγγελματιών του instup.gr το Instagram bio σου και δώσε νέα ώθηση στο Instagram σου.

made with

cookies image Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε τη χρήση τους.